Szoftver fejlesztés

Egyedi alklamazások fejlesztése

Vállaljuk egyedi szoftverek megtervezését és kivitelezését fővállalkozóként, vagy nagyobb projektek részeinek megvalósítását vállalkozói szerződéssel alvállalkozóként. Projektjeink során a megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva, velük együttműködve valósítjuk meg elgondolásaikat.

Első sorban kis és közepes vállalkozások igényeinek kielégítésére törekszünk. Szoftvereink fejlesztése során kiemelten fontosnak tartjuk a termék könnyű használhatóságának biztosítását.

Önnek egyedi szoftverre van szüksége, ha cégvezetőként igényli, hogy vállalkozása működéséről, munkatársai tevékenységéről részletes adatok, statisztikák álljanak rendekezésére. Ha döntéseit adatok elemzése alapján hozza meg. Ha munkatársai számára biztosítani kívánja a napi munkavégzéshez szükséges információt azonban nem kívánja figyelmüket elvonni a számukra irreleváns adatok közlésével. Ha munkatársai idejük nagy részét adminisztrációval töltik. Vállalkozásának növekedése egyre több szoftver használatát teszi szükségessé, melyek között az adat átvitel problémát jelenthet addig, míg nem készíjük el Önnek egyedi szoftverét.

Kapcsolat


Programozási nyelvek,

ASP .NET

SQL

C#

HTML

Technológiák

Javascript

AJAX

MsSql

IIS

Tervező, fejlesztő eszközök

Enterprise Architect

Visual Studio

Android Studio

Net Beans

Platformok

Enterprise Architect

Windows

Android

Internet

Multi platform