Weboldal készítés

Elkészítjük Önnek weboldalát!

One-page/Landing page honlapok

Rendületlenül tör utat magának a weben napjaink egyik legnépszerűbb megoldása a One-page honlap. Népszerűségét az okos telefonok elterjedésének köszönheti. A weboldal tervezése során érdemes nagy hangsúlyt fektetni leendő látogatóink (végső soron potenciális vásárlóink) kényelmes tartalom fogyasztásának elősegítésére. Ennek a kritériumnak a one-page oldal maximálisan megfelel. Célja a gyors és hatékony eladás, tranzakció generálás. Viszonylag kevés menüponottal oldja meg az információ átadást, gyakran statikus oldal. Kivállóan alkalmas önálló projektek, kampányok bemutatására. A KKV szektor kedvelt online brossúrája. Kiválló kiegészítése lehet egy jól működő közösségi oldalnak, elengedhetetlen kelléke egy online reklám kampánynak! Mikor nem ajánlott? Ha fontos a kereső optimalizálás. Jellegénél fogba ez az oldal típus nem optimális ilyen célokra. Funkcionalitását tekintve hasonlít egy képekkel gazdagon díszített, fogyasztásra ösztönző prospektusra. Akár önálló weboldalként, akár meglevő oldal kiegészítéseként kampány oldalként is kiválóan használható. Mindezeken túl kedvező ár/érték aránnyal bír, ami tovább növeli népszerűségét.

Referenciánk

Multi page honlapok

Amikor többre van szükség, mint egy on-line prospektus, multi-page oldal a jó választás. Míg egy one-page oldalt általában az oldal mondanivalója alapján tagolunk, addig egy multi page web site funkcionalitás szerint is struktúrálható. Az elérhető funkcióknak csak a képzelet szab határt. A klasszikusnak tekinthető hírlevél, blog, fórum, üzenet küldés funkciókon túl adatokat gyűjthetünk, tetszőleges paraméterek szerint számításokat végezhetünk (árajánlat készítés, statisztikai becslések, valószinűség számítás,stb). Megrendelőink a weboldal tartalmát IT ismeretek nélkül is könnyedén módosíthatják. A honlap elkészítésének ára tartalmazza az ehhez szükséges betanítást is. Ezt az oladl típust abban az esetben ajánljuk, ha a site struktúrája, menü rendszere állandó, tartalmi elemein csak alkallmanként szükséges módosításokat végrehajtani.

Hasonlítsa össze árainkat!

Kedvezményes üzletkötői oldalak akár 30.000.- Forintért!

Nyújtson többet partnereinek, munkatársainak mint versenytársai! Értékesítéssel, pénzügyi tanácsadással foglalkozók számára kedvezményesen készítünk belépő szintű statikus oldalakat. A facebook és más közösségi oldalak használata ma már elengedhetetlen az értékeítő szakmában, azonban ez korántsem elég a sikerhez! Fontos, hogy megkülönböztesse magát és tevékenységét a többiektől! Mint tudjuk jó első benyomást tenni csak egyszer lehet. És az első találkozás egyre töbször történik weboldalon keresztül...

Hasonlítsa össze árainkat!